Tech esport

Ma hivatalosan is leleplezik az új Call of Dutyt, a címét már tudjuk

Aki kicsit is jártas a videojátékok világában, az tudja, hogy nem telik el év új Call of Duty megjelenés nélkül, és ez alól nem kivétel 2019 sem. Az Activision a mai napon fogja bejelenteni a legújabb részt, jó eséllyel néhány érdekes részlet kíséretében, ugyanakkor a szivárgást nem tudták elkerülni, és már szinte biztos, hogy az idei epizód Call of Duty: Modern Warfare címmel kerül majd a boltokba, méghozzá valamikor októberben, a legvalószínűbb, hogy 18-án, ami egy pénteki napra esik.

Mindez a Call of Duty hivatalos YouTube-csatornájára véletlenül kikerült képből derült ki. Az információkat ugyan villámgyorsan eltüntették az illetékesek, de egy szemfüles Reddit-felhasználó készített egy képernyőmentést, amin egyaránt jól kivehető az új rész címe, a dobozkép és az október felirat is.

Fotó: Reddit

Az ősszel érkező játékról régóta pletykálták, hogy ismét – egy sorszám nélküli – Modern Warfare epizódot kapunk, és a kiszivárgott képen látható egyetlen alak arra utal, hogy az idei epizód ismét kap egyjátkos kampányt, ellentétben a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops 4-gyel, amiből az Activision és a fejlesztőcsapat végül teljesen kihagyta a single player részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik