Tech esport

Megint ingyen játszható a legújabb Call of Duty

Tavaly október 12-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Call of Duty: Black Ops 4, aminek az egyik legnagyobb különlegessége, hogy egyáltalán nem kapott benne helyet egyjátékos kampány, illetve az alkotók a sorozat életében először előálltak a Blackout névre keresztelt játékmóddal, ami a manapság felfoghatatlanul divatos battle royale műfajt ötvözi a CoD akciódús játékmenetével.

Ha valaki esetleg szereti a Call of Duty-szériát, de pont a fentiek miatt nem akart pénzt áldozni a programra, annak van egy jó hírünk: a játék most egyetlen fillér kicsengetése nélkül kipróbálható lesz, mind PC-n, mind az említett konzolokon. A Black Ops 4 egész áprilisban ingyen letölthetővé válik, ugyanakkor azzal érdemes tisztában lenni, hogy csak a Blackout játékmód kipróbálható – akár csak januárban, mikor még csak egy hétig lehetett egyetlen peták kifizetése nélkül nyüstölni a programot.

A hagyományos multis küzdelmekben tehát nem lehet részt venni,

de a Blackout minden eleme elérhető és nyúzható egészen a hónap végéig. Az ingyenes időszak a mai nap folyamán fog aktiválódni, és az elérés jó eséllyel ugyanúgy fog működni, mint az év elején: a személyi számítógépekre szánt verzió a Battle.net oldalról lesz letölthető, míg PS4-en és Xbox One-on az adott konzol digitális áruházát kell majd felkeresni a próbaverzió beszerzéséhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik