Tech

Reggelire csoki, vacsorára frissen ölt kecske – ezt eszik a techmilliárdosok

Azért mert valakinek rengeteg pénze van, nem jelenti azt, hogy csak a luxustermékeket választja étkezésekkor. A világ leggazdagabb techvezéreinek megvannak a saját hóbortjaik – van aki minden reggel csokit eszik, más meg napokig egyáltalán nem eszik semmit. Ugyan a siker receptjét biztosan tudják, az étkezési szokásaikat nem feltétlen ajánlanánk:

  • Richard Branson, a Virgin Group alapítója állítása szerint napi 20 csésze teát megiszik.
  • Bill Gates, a Microsoft alapítója annyira szereti a diétás kólát, hogy napi hármat, négyet is megiszik belőle. Reggelire csokis gabonapelyhet eszik, vagy semmit, és úgy általánosságban megőrül a mekis sajtburgerért.
  • Mark Zuckerberg Facebook-alapító 2011-ben kizárólag olyan állat húsát ette meg, amit saját maga ölt le – ezek közt voltak, kecskék, disznók, csirkék.
  • Jack Dorsey a Twitter vezérigazgatója két szójaszósszal nyakonöntött főtt tojással kezdi. Egy ideig vegán is volt, de a sok bétakartintól narancsos árnyalatú lett a bőre.
  • Elon Musk, a Tesla és a Space-X vezére nem követ semmilyen szigorú diétát. Általában kihagyja a reggelit, de ha mégsem akkor stílusosan egy Mars-szeletet eszik – pedig ő is tudja, hogy egy omlett egészségesebb lenne.
  • Az Apple elhunyt alapítója, Steve Jobs ezen a téren talán mindenkinél furcsább volt. Egyes időszakokban kizárólag almát és répát evett, máskor pedig napokig semmit nem vitt be a szervezetébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik