Tech

Kiszivárgott képeken a Huawei P30 Lite

Újabb nap, újabb információk a hivatalosan csak március végén bemutatkozó Huawei P30 Lite telefonról. Ezúttal hivatalosnak tűnő képek bukkantak fel az interneten, ismét a TENAA, a készülékek forgalomba kerülését engedélyező kínai távközlési hatóság jóvoltából, amit a MySmartPrice oldal vett észre, és mentett le a kevésbé szemfüles felhasználók számára. A nem túl nagy felbontású fotókon egy fekete készülék látható, méghozzá kikapcsolt állapotban, de néhány hasznos részletre azért így is fény derült.

Fotó: MySmartPrice

A képek alapján nagyjából biztosra vehető, hogy a P30 termékcsalád középkategóriás tagjára is három hátlapi kamera kerül, függőleges elhelyezkedésben, a hátlapból kiemelkedve, amit egy LED-es vaku egészít ki. Az is látszik, hogy a Huawei úgy igyekszik alacsonyabban tartani a készülék árát, hogy ebbe a modellbe még nem kerül be a Mate 20 Pronál debütált képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó – a P30 Lite hátlapján jól látható a hagyományos megoldás, ami a kameráktól jobbra helyezkedik el.

Amit még tudni lehet a Lite-ról, hogy két változat készül belőle, mindkettő 152,9 x 72,7 x 7,4 milliméteres méretekkel, 6,15 hüvelykes, Full HD+ felbontású kijelzővel, ami mellé már biztos, hogy 3240 mAh kapacitásű akkumulátorokat szerel a Huawei. Ennél többet egyelőre nem tudni, de a március 26-án esedékes bemutatóig még biztos, hogy számos részlet kerül majd napvilágra, nem csak a Lite modellekről, de a sima P30-ról és a Pro készülékekről is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik