Tech

Nem semmi, hogy mivel jöhet a Samsung Galaxy A50

A Samsung héten bemutatkozó Galaxy S10 csúcsmobilja az eddigi szivárgások alapján nem lesz piskóta, ahogy az ára sem: 780 dollárról, azaz körülbelül nettó 220 ezer forintról tudni eddig. Aki nem feltétlen vágyik a gyártó prémium modelljeire, annak érdemes a felső-középkategóriában is körbenéznie, például az A-szériában, ami nemsokára a Galaxy A50 modellel bővül.

Ugyan egy korábbi szivárgásnak köszönhetően már elég sok minden körvonalazódik a készülékkel kapcsolatban, a PriceKart nemrég közzétett renderképei tovább erősítik a dizájnnal kapcsolatos eddigi sejtéseket. Egyre biztosabb többek közt a 6,4 hüvelykes FullHD+ felbontású Infinity-U panel tetején belógó szenzorsziget (notch), a megoldást még nem váltja le a panelba épített kameralyuk, ami a Galaxy S10-zel jöhet.

Jól látszik a hátlapi triplakamera-rendszer is (25MP+5MP+8MP szenzorokkal), ami egy középkategóriás készülék esetében meglehetősen impozáns, főleg hogy ultraszéles-látószögű érzékelőt is tartalmaz majd, az előlapon pedig 25 megapixeles szelfikamera kaphat helyet. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerülhet, ami szintén a csúcsmobilok jellemzője, nem a középkategóriáé.

A készülékben egy Exynos 9610 processzor dolgozhat variánstól függően 4/6 GB rendszermemória társaságában, alapból pedig 512 GB tárhelyen lehet nyújtózkodni. Az árat egyelőre még nem tudni, ahogy azt sem, hogy mikor lesz a hivatalos bejelentés, többen is márciusban tartják valószínűnek.

Már tényleg mindent tudni a Samsung Galaxy S10 mobilokról
A részletes specifikációk is kikerültek a netre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik