Tech

Kiszivárgott a Samsung összes új kütyüje

A dél-koreai gyártó eddig sem nagyon tudott titkot tartani, hiszen lényegében minden lényeges információ kiszivárgott a Galaxy S10 termékcsaládról, még jóval a hivatalos, február 20-án esedékes bemutató előtt. És ezzel még nem ért véget a dolog, hiszen a tegnapi nap folyamán a cég saját applikációja leplezte le azokat a kütyüket, amiket a vállalat csak a jövő héten szeretett volna leleplezni a nagyközönség előtt.

A Samsung eszközökhöz nélkülözhetetlen Galaxy Wearable app frissítését követően négy olyan kütyü is megjelent a felhasználók számára, amiknek a létezéséről egyelőre még nem szabadna tudniuk: jön a Galaxy Watch Active, a cég legújabb okosórája, két újabb fitneszpánt, a Galaxy Fit és a Galaxy Fit e, illetve a Galaxy Buds, ami a Samsung vezeték nélküli fülhallgatója.

Fotó: Samsung Wearable

Utóbbi a legkevésbé meglepő szivárgás, hiszen erről a termékről egy ideje már tudjuk, hogy létezik, sőt már az is kiderült, hogy a Samsung Galaxy S10 mobilok képesek lesznek arra, hogy vezeték nélkül töltsék ezeket az apró fülhallgatókat. Nem kell majd mást tenni, mint ráhelyezni őket a telefon hátlapjára, és azonnal működésbe lép a tavalyi Huawei Mate 20 Próban bemutatkozott reverse charging technológia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik