Tech

Ilyen lesz a Xiaomi Mi 9 csúcstelefon

Alig másfél hét múlva kezdődik az idei Mobil Világkongresszus, ami egyben azt is jelenti, hogy az internetet elárasztják az információk a még bejelentésre váró mobiltelefonokról. A Samsung Galaxy S10 mobilokról már mindent tudni lehet, ahogy a Nokia ötkamerás telefonjáról is, és már az is biztos, hogy hamarosan beszámolhatunk a Huawei 5G hálózatok kezelésére képes, hajlítható kijelzős telefonjáról is.

Ha pedig már kínai gyártók, a Xiaomi ugyan nem lesz ott Barcelonában, de nem szeretnék, ha az ő készülékeikről nem esne szó, szóval a vállalat ügyvezetője nemes egyszerűséggel elárasztotta a közösségi médiát a Xiaomi Mi 9 csúcstelefon képeivel, ami főleg azért érdekes, mert a cég hivatalosan még be sem jelentette a készüléket, a rendes bemutató valamikor a jövő héten esedékes.

Galéria
Fotó: Xiaomi

A pontos specifikációkról éppen ezért még nem sokat tudni, pletykák ugyanakkor már bőven akadnak: a három hátlapi szenzor egyike a Sony-féle, 48 megapixeles IMX586 lesz, amit egy 12 megapixeles és egy 3D-s ToF szenzor egészít ki. Az előlapra ugyanakkor egy 24 megapixeles Sony IMX576 kerülhet, egy 6,4 hüvelykes AMOLED kijelző mellé. A beltartalmat illetően pedig Qualcomm Snapdragon 855 processzorról, illetve 6/8 GB RAM-ról, továbbá 128/256 GB tárhelyről beszélnek a bennfentesek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik