Tech

Ekkor mutatja be a Samsung az összehajtható kijelzős telefonját

Február 20. nagy nap lesz a Samsung életében, hiszen ekkor rántják le a leplet a Galaxy S10 termékcsaládról, ami ezúttal három készüléket jelent: az S10, az S10+ és az S10e mobilokat. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az új okostelelefonokról lényegében minden kiszivárgott az elmúlt hetekben, így sok meglepetést már nem fog tartogatni a hivatalos bemutató.

A dél-koreai vállalat ugyanakkor erre az eshetőségre is készült, hiszen a legújabb videójuk tanulsága szerint az S10 telefonok mellett jövő héten előállnak az összehajtható kijelzővel rendelkező mobiljukkal is, amiről viszont egyelőre semmilyen konkrétumot nem lehet tudni, még a nevét sem, bár a netes pletykák Galaxy F-ről szólnak, amiben az F betű a flexibiles kijelzőre utal.

A rajongók így képzelik el a még be sem mutatott készüléket – Fotó: LetsGoDigital

Azt persze már egy ideje tudjuk, hogy a Samsung ilyen telefon piacra dobására készül, hiszen már tavaly demonstrálták, hogy megalkottak egy olyan készüléket, aminek hajlítható és összehajtható a kijelzője, de az még csak egy prototípus volt. A végleges termékről, ami vélhetőleg még idén a boltokba kerül, még semmit nem tudni – viszont február 20-án már sokkal okosabbak leszünk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik