Tech

Ingyen van az egyik Assassin’s Creed-játék

Az Assassin’s Creedet valószínűleg nem kell sokaknak bemutatni: a 2007-ben indult széria napjaink egyik legnépszerűbb videojáték sorozata, aminek a legutóbbi részét, az ókori Görögországban játszódó Odyssesyt még 2018 legjobb játékai közé is beválasztottuk. Sajnos a Ubisoft nem ezt a címet kínálja ingyen, még csak nem is a fősodorba tartozó részek valamelyikét, hanem a néhány éve indult, és három részt megélt, oldalnézetes minisorozat Kínában játszódó epizódját.

Az Assassin’s Creed Chronicles-trilógia három birodalmat és korszakot képviselt: az 1500-as évek Kínáját, az 1800-as évek Indiáját és az első világháborús Oroszországot. Ebből a pakkból érhető most el ingyen az Assassin’s Creed Chronicles: China, ami február 5-ig zsákolható be egyetlen fitying kifizetése nélkül.

A megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Uplay áruházba, készíteni egy regisztrációt (ha még nincs), letölteni a kliensprogramot, belépni, majd a program adatlapján hozzáadni a játékot a saját könyvtárunkhoz – ezt követően bárhol és bármikor újra letölthető és játszható lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik