Tech

Végleges képeken a Samsung Galaxy S10 mobilok

A Samsung február 20-án rántja le a leplet a Samsung Galaxy S10 termékcsaládról, de addigra szinte minden ki fog derülni a dél-koreai gyártó legújabb csúcskészülékeiről. A pletykák és a kiszivárgott információk lényegében naponta érkeznek, a legújabb információk szerint lesz brutális hardverrel szerelt változat, illetve az akkumulátorok méretét is tudjuk már, most pedig a WinFuture portálnak köszönhetően kerültek ki hivatalos képek az internetre a Galaxy S10 és S10+ készülékekről.

Hivatalosnak tűnő készülékfotók szivárogtak ki az internetre – Fotó: WinFuture

A külső mellett rengeteg mást is lehet már tudni az új mobilokról: a Galaxy S10+ keret nélküli, Infinity-O fantázianévre keresztelt kijelzővel lesz felszerelve, a hátlapra három kamera kerül, illetve itt is bemutatkozik a Huawei Mate 20 Pro esetében már nagyszerűen bevált, a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, amit a nemrég bejelentett, a Samsung által fejlesztett, és kifejezetten erős Exynos 9820 lapkakészlet fog kiegészíteni, minimum 6 GB RAM és 128 GB háttértár kíséretében.

Újdonság továbbá, hogy a Samsung új telefonjai már az új trendeknek megfelelő lyukas kijelzővel kerülnek a boltokba. Az előlapi kamerák nem egy szenzorszigeten, vagy a káván kapnak helyet, hanem konkrétan a képernyő jobb felső sarkában, köszönhetően annak, hogy a kijelzőből kivágtak egy részt a szenzoroknak. A többes szám pedig egyáltalán nem elírás, hiszen a Samsung Galaxy S10+ mobilon már nem csak egy előlapi kamera kap helyet, hanem rögtön kettő – ezért itt a kivágás is nagyobb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik