Tech

Ekkora aksi lesz az új Samsung Galaxy S10 telefonokban

Ahogy közeledik február 19, a dátum, amikor a Samsung hivatalosan is lerántja a leplet az új Galaxy S10 termékcsaládról, úgy derülnek ki újabb és újabb információk a vadiúj okostelefonokról. Tegnap arról számoltunk be, hogy a Samsung Galaxy S10+ egészen brutális hardverrel is a boltokba kerülhet, most pedig egy brazil telekommunikációs ügynökségtől szivárgott ki egy olyan tanúsítvány, amiből kiderül, hogy mekkora kapacitású akkumulátorok kerülnek a készülékekbe.

Fotó: Phone Arena

A szokásos Galaxy S10 és S10+ mellett idén újabb taggal bővül a széria, amire eddig mindenki Galaxy S10 Lite-ként hivatkozott. A készülék egy 5,8 hüvelykes képátlójú, a társainál olcsóbb, de azért kellően erős telefon lesz, amiben 3000 mAh kapacitású aksi igyekszik majd kiszolgálni az igényeket. Ezzel szemben a normál Galaxy S10 3300 mAh kapacitású akkumulátorral kerül a boltokba, ami egy kicsit azért karcsúnak tűnik a 6,1 hüvelykes kijelző mellé.

Végezetül itt a Galaxy S10+, aminek a 6,4 hüvelykes kijelzője mellé egy 4000 mAh-es aksi dukál. Ez pontosan ugyanakkora, mint a tavaly nyáron bemutatott Samsung Galaxy Note9 telepe, ugyanakkor azt érdemes tudni, hogy az új készülékekbe már egy új fejlesztésű processzor, az Exynos 9820 kerül, ami jó eséllyel kevesebbet fogyaszt, mint az elődei, így könnyen elképzelhető, hogy az S10 telefonok ekkora telepekkel jóval tovább üzemelnek, mint az elődeik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik