Tech

Nem baj, ha nincs pasid aki lefotózzon, mert bérelhetsz is egyet

Annyi dolog van, amiért az ember egy külföldi országba utazhat: hogy új ízeket fedezzen fel, új kultúrákat ismerjen meg, kikapcsolódjon, vagy netán lőjön pár irigylésre méltó képet az Instagramra. Utóbbi bár vicces indoknak tűnik, egy friss felmérés szerint a milleniál generáció 40,1 százalékának fontos az, hogy a kitűzött úti célja „Instagram-kompatibilis legyen”, ez egy fontos tényező a helyszín megválasztásában.

A menő fotókhoz viszont mindenképpen fontos a társaság, aki megfelelő minőségben rögzíti a látványos pillanatokat, a lányoknak kézenfekvő választás lehet erre a feladatra például a párjuk. Az egyedülállóknak sem kell szomorkodniuk azon, hogy szingliségük miatt hátrányt szenvednének ezen a téren, mert manapság egyre inkább elterjedt jelenség az elsőre teljesen agymenésnek tűnő úgynevezett „Instagram boyfriend” igénybevétele, aki kifejezetten erre a célra felbérelhető útitársat jelent.

Forrás: PixaBay

Ha valaki Rómába utazna, már három órán belül érkezhet a szolgáltatás, mivel a Roma Experience idegenvezető csoport az általa kínált csomagok közé bevezette a turistákkal közlekedő profi fotósokat, akik mindenféle helyzetben előnyös képeket készítenek a felhasználó az Instagramjára, egy egész napon keresztül. Egy sima körbevezetés 735 euróba kerül, míg az Instagram-barátért további 350 eurót kell kicsengetnie annak, aki komolyan veszi a nyaralása dokumentálását.

„A közösségi média elképesztően fontos tényezővé vált az utazók számára. Az emberek manapság a kamerájukon keresztül tapasztalják meg a világot fotókkal, ami nem feltétlenül jelent rosszat, mivel ahogy a régi mondás is szól: egy kép többet mond ezer szónál. Fontos számunkra, hogy eleget tegyünk az utasok igényeinek.” – mondta el Davide Bolognesi, a cég marketingese.

A cég ezzel lényegében nagyon okosan pénzt csinál abból, hogy manapság mindenki a lehető legjobb minőségű felvételekkel szeretné bemutatni utazását a közösségi média felületein, ezzel pedig nagy segítséget nyújt azoknak, akik komolyan veszik az influenszerséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik