Tech esport

Ennél menőbb cipőt mostanában nem lát

A Nike mindig szívesen kísérletezett újfajta megoldásokkal és dizájnokkal cipők terén, ráadásul a technológia világa sem áll messze a cégtől, hiszen önmagukat befűző cipőkön is dolgoznak már. Tavaly pedig terveztek egy olyan lábbelit is, amit a PlayStation-konzol inspirált, a PG2-es modellt Paul George NBA-s kosárlabdajátékos nevével fémjelezték.

A december több téren is a PlayStation-rajongóknak kedvez majd: a hónap elején megjelenik az első konzol újra kiadott modellje, a PlayStation Classic, és a Nike is előrukkol egy újabb különleges cipővel, ami a konzol formavilágából merít. Ez valójában a Paul George-os modell újabb változata, a “PG 2.5 x PlayStation” lesz, ami a klasszikus konzol szürke árnyalatában pompázik. A cipő nyelvére az ikonikus PS-logó került, ami nyomásra világítani kezd, viszont nem örökké: a beépített akkumulátor kb. 150 órányi csiricsárézást tesz lehetővé.

A 110 dolláros (kb. 31 ezer forint) cipőhöz nem egyszerű hozzájutni, mivel limitált példányszámban lesz csak megvásárolható december elsejétől, és már az előző modellt is percek alatt elkapkodták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik