Tech esport

Most bárki kinyírhatja Sean Beant

Sean Bean kiváló színész, viszont a karrierje során rengetegszer játszott olyan karaktert, aki nem érte meg a vége főcímet, elég csak a Trónok Harcára, a Gyűrűk Urára, az Aranyszemre vagy éppen a Férfias játékokra gondolni. A színész tragikus szerepei az utóbbi években rengeteg internetes mémet ihlettek, és erre kontráz most rá a november 13-án megjelent Hitman 2 (PC, PS4, Xbox One), amiben az alkotók mindenkinek megadják a lehetőséget, hogy végezzenek Beannel – vagyis az általa alakított karakterrel.

A Hitman 2-ben ismét a legendás 47-es ügynök irányítására van lehetőségünk, aki ugyebár egy bérgyilkos, és a ránk váró kampány során jó pár célszemélyt kell kiiktatni a lehető legsokszínűbb módokon, messzemenőkig kidolgozott, rengeteg remek lehetőséget nyújtó helyszíneken.

A játék ugyanakkor nem csak előre eltárolt küldetéseket tartalmaz, de az elődjéhez hasonlóan rendre érkeznek hozzá tartalomfrissítések, és ezek közé tartoznak az úgynevezett Elusive Target feladatok, amik nagy tétű, exkluzív, és limitált ideig elérhető missziók, ráadásul a játékosoknak csak egyetlen esélyük van a célpont kiiktatására –

ha hibáznak, a célszemélynek örökre nyoma vész.

November 20-án élesedett a Hitman 2 első ilyen missziója, a The Undying, ahol a játékosoknak december 4-ig van lehetőségük arra, hogy eltegyék láb alól a Sean Bean alakította Mark Fabát, aki egy korábbi MI5 ügynökből lett szabadúszó bérgyilkos. A sztori szerint Faba a halála eljátszásának mestere, hírnevével pedig egy csinos vérdíjat szerzett a fejére az International Contract Agency (ICA) adatbázisában.

Amennyiben a játékosok sikerrel járnak, egy robbanó toll üti a markukat, illetve újabb kosztümök válnak elérhetővé a kedvenc bérgyilkosuk számára. A legnagyobb jutalom persze a megoldott feladat élménye, hiszen itt tényleg nincs lehetőség visszatölteni és újra próbálkozni: ha nem sikerül elsőre elkapni Fabát, akkor többé tényleg nem is lesz rá lehetőség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik