Tech esport

Ingyen van az egyik legjobb posztapokaliptikus horror

Aki még nem tette meg, annak érdemes létrehoznia egy ingyenes fiókot a Steamen, ugyanis estig ingyen letölthető a felületről a nagy sikerű Metro 2033.

Magyar idő szerint este 7-ig szerezhető be ingyen a Steamről a Metro 2033. A 4A Games által 2010-ben kiadott belső nézetű lövöldözős játék egy kőkemény túlélőhorror, melyben a posztapokaliptikus Moszkvában kell életben maradnunk. A program  Dmitrij Gluhovszkij azonos című regénye alapján készült.

A történet főként a város metróhálózatában játszódik, igaz, bizonyos pontokon a nukleáris támadás miatt megsemmisült felszínen is megfordul a főszereplő. A játék során a romvárosban élő ellenséges túlélőcsoportok mellett különböző mutánsokkal is meg kell küzdenünk.

Metro 2033 a kritikusok és a felhasználók körében egyaránt sikert aratott, nem csoda, hogy a játék 2013-ban egy folytatást is kapott Metro: Last Light címmel. Sőt, 2014-ben az eredeti játék átdolgozott verziója, a Metro Redux is megjelent. A tervek szerint 2019-ben ráadásul érkezik az újabb epizód, a Metro: Exodus.

Mivel a Metro: 2033 valóban a műfaj egyik legjobb darabja, kár lenne kihagyni a Steam által kínált lehetőséget.

Kiemelt kép: 4A Games

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik