Tech esport

Viszik, mint a cukrot, de még jobb jöhet belőle

A The Wall Street Journal forrásai szerint a Nintendo jövőre egy frissített Nintendo Switch konzollal rukkolhat elő, mindössze két évvel az első modell bemutatása után. A cikk szerint belülről nem nyúlnak jelentősen a masinához, ám de kijelző terén fontos váltás jöhet – a modernebb mobilokban használt LCD technológiát alkalmaznának, ami lehetővé tenné a erőteljesebb fényerőt és kontrasztot. Mivel egy kézi konzolról van szó, üzemidő terén is kimondottan sokat dobna az eszközön egy energiahatékonyabb panel.

A következő Switch vélhetően még nem egy következő generációs „Switch 2″ lenne, hanem egy olyan frissítés, ami például az Xbox One esetében az „X” modell, míg a PlayStation 4-nél pedig a Pro.

Több mint egy éve kapható, de viszik, mint a cukrot
Impozáns számok jöttek a Nintendo házatájáról.

A Switch egyébként rendívül jó eladási számokat produkál, bár az utóbbi időben lelassult a lendület, a Nintendo pedig valószínűleg szeretné tovább ütni a vasat. A cég hivatalosan még nem reagált a pletykára.

Nem csak a Nintendo háza tájáról érkeztek ilyen hírek mostanság, a Microsoft is tervezi egy következő Xbox kiadását valamikor 2020 környékén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik