Tech

Kutyát így még nem látott megóvni egy macskát

Csodálatos dolog a technika és a közösségi média, hiszen ezeknek köszönhetően egyrészt bármikor és bárhol meg lehet örökíteni az olyan pillanatokat, amiket elmesélve senki nem hinne el, másrészt az egész világnak meg lehet mutatni őket. Ilyen csodálatos együttállás eredménye az alábbi videó is, amihez hasonlót maximum a Tom & Jerry rajzfilmekben láthattunk korábban.

Egy pórázt maga után húzó macska épp támadó pózban közelít egy nála nagyobb, hasonlóan agresszív formát felvevő cicához, szinte érezni, ahogy megfagy köztük a levegő, várjuk az első ugrást és csapást, mikor megjelenik az első macsek haverja, egy méretes golden retriever. A jámbor eb a póráznál fogva felkapja cirmos pajtását, és odébb viszi, mielőtt olyan balhéba keveredne, amiből nem lehet jól kijönni.

A felvétel mindössze 15 másodperc, de a rövidségében is maga a tökéletesség, igazából rendezni sem lehetne ennél jobbat. A képsort látva titkon arra gondolunk, hogy néha nekünk is jól jött volna egy ilyen barát, ráadásul biztos vagyok benne, hogy tényleg senki nem hinné el, hogy ez megtörtént, ha nem lenne a fenti videó, amit már közel 10 millióan láttak a Twitternek köszönhetően.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik