Szórakozás

Kutyát így még nem látott besértődni egy kis fürdés miatt

Kutyatulajdonosoknak nem újdonság, hogy néha eljön a pillanat, mikor nincs mit tenni, be kell tessékelni az ebet a kádba, hogy egy élettérben maradhassunk vele. Fogócska a sárban, egy kis hempergés a kakiban, esetleg egy jó kis úszás valami szutykos vízben – mindig egy alapos zuhany a vége a dolognak (már, ha olyan társról beszélünk, akivel megosztjuk a lakásunkat vagy a házunkat).

Az extra fürdőzésnek az állatok ugyanakkor csak ritkán örülnek, és nemcsak ellenkeznek a folyamat ellen és közben, de néha még sértődésre is hajlamosak. Akárcsak a lenti videóban szereplő alaszkai malamut, aki nagyon rossz néven vette, hogy a gazdája kötelező pancsolásra kárhoztatta.

A kutyus először tudomást sem akar venni a gazdájáról, rendre elfordítja a fejét, mikor beszélnek hozzá, a bocsánatkérésre pedig meglehetősen szemrehányó vonyítással válaszol, végül pedig egyszerűen faképnél hagyja békülni szándékozó gazdit. A szegény eb ráadásul még inkább vérig lenne sértődve, ha tudná, hogy a monitorok és telefonok előtt mennyire jól szórakozunk a videóra rögzített műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik