Tech

Ettől még James Bond is beájulna

A LEGO héten rántotta le a leplet a kifinomult kütyük sokaságát felvonultató Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 (10262) készletről, ami világszerte július 18-tól vásárolható meg a hivatalos LEGO Store üzletekben és a LEGO webshopjában.

Az autó tele van a filmből ismerős extra megoldásokkal – Forrás: LEGO Csoport

Az 1964-es Goldfinger című James Bond-filmből ismert Aston Martin DB5 modell nemcsak hasonlít a filmes autóra, de számos autentikus kiegészítőt és szerkentyűt tartalmaz – egyenesen Q műhelyéből. Megtaláljuk benne a működő katapultülést, a forgatható rendszámtáblát, a követőradart, a rejtett telefont, a golyóálló pajzsot, az elülső gépfegyvereket és a kerekekbe épített pengesort is.

A kocsi – éppúgy mint az eredeti modell – ezüst nyír színű, és kialakításában igyekszik megidézi az Aston Martin DB5 vonalait. Természetesen nem maradhattak el a legfontosabb részletek sem, beleértve a vágott fényszórókat és a lakkozott ezüst első és hátsó lökhárítókat.

Az öntött ezüsthuzalos keréktárcsa a jól ismert Aston Martin szárnyakkal is rendelkezik, amik passzolnak az autó elülső és hátsó szárnyaihoz. A motorháztető alatt ott a részletgazdag hathengeres motor, az autó belsejében pedig a radarkövető és a telefon is – ez utóbbit az ajtó titkos rekeszében rejtették el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik