Tech

Ezt videóst csak azért nézik, mert eszik

Az internet furcsa videók tárháza, főleg mióta a YouTube a legnépszerűbb platform. A netezők a legfurcsább dolgok nézésében lelik örömüket, sokszor nem tudni, milyen pszichológiai indíttatásból. Elég, ha az egyszerre izgató és nyugtató hatású ASMR-videókra gondolunk, vagy azokra a csatornákra, amik mindössze arról szólnak, hogyan lehet összezúzni különféle dolgokat.

A Man Eating Food csatornát készítő youtuber azzal keltette fel hamar a redditezők érdeklődését, hogy a nézők által választott ételeket videóban fogyasztja el.

De miket is? Például nagy üveg majonézt, pudingot, citromot, Oreo kekszet, habanero paprikát. A hétköznapokban tanárként dolgozó Eric folyamatosan tartja a kamerával a szemkontaktust nyammogás közben, és elégedetten hümmög, miközben lapátolja befelé a finomságokat- és nem finomságokat. Mert például a szemeteszacskó nem az.

Hogy ennek mi értelme, nem tudjuk. Könnyen lehet, hogy egy közösségi kísérlet, egy újhullámos művészetre tett próbálkozás, vagy egy Banksy-szerű szembesítés a társadalom furcsaságával? Eric mindenesetre még mindig nem körözi le a mi Bartosunkat, aki a Szokol-rádiónak és a pöttyös labdának is nekiesik, ha falatozásról van szó.

Itt egy furcsa videó, amitől garantáltan megnyugszik
A net népe imádja a felvételt, amin egy guruló citrom viszontagságait követhetjük végig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik