Mobil
Husband and wife arguing and shoutng on each other, sitting on the bed

Mostantól egyszerűbb titokban nézni a videókat

Korábban a témában:

Az androidos YouTube mobilapp legfrissebb verziójába bekerült az inkognitómód, ami lehetővé teszi, hogy az alkalmazásban ne lehessen visszanézni a keresési listánkat, és azt se, hogy milyen videókat tekintettünk meg. Engedélyezése csak pár mozdulatot igényel: keressük az avatárunk alatt az Inkognitómód bekapcsolása opciót, ez után egy szemüveges-kalapos ikon jelzi a profilnál, hogy azt aktiváltuk.

Forrás: 24.hu

Az app üzenete szerint miután a névtelenül böngészést kikapcsoljuk, a tevékenységünk nem kerül naplózásra, és automatikusan visszalépünk az előtte használt személyes fiókunkba.

Természetesen ettől függetlenül az aktivitásunk és az előzményeink láthatóak lehetnek munkaadó, iskola vagy internetszolgáltató számára, amennyiben arra hatósági kérés irányul.

Unhappy young brunette woman suspecting spouse spending money on games online
Inkognitóban sem olyan biztonságos pornót nézni, mint hinné
Sokan félreértik a Google Chrome inkongitó módját.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Hungary's Prime Minister Victor Orban addresses a press conference at the end of a European People's Party (EPP) meeting at the European Parliament in Brussels on March 20, 2019. - The Fidesz party of firebrand Hungarian Prime Minister Viktor Orban was hit with a temporary suspension from the European People's Party. Fidesz had faced expulsion after running a controversial billboard campaign that accused European Commission head Jean-Claude Juncker and liberal US billionaire George Soros, a bete-noir of Orban, of plotting to flood Europe with migrants. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.