Tech
Bright lights at the end the hospital corridor. The concept of life and death.

Perrel fenyegették a halott nőt, ha nem fizet

Dömös Zsuzsanna
Dömös Zsuzsanna

újságíró. 2018. 07. 12. 11:13

Korábban a témában:

A PayPal nevű netes fizetési rendszer egyik felhasználója, Lindsay Durdle rákban hunyt el május 31-én. Júliusban egy meglehetősen furcsa levelet küldött számára a szolgáltatás, amiben arról tájékoztatták, hogy megsértette a felhasználási feltételeket azzal, hogy meghalt.

A nő 3240 dollárral (kb. 900 ezer forint) tartozott még a cégnek, ezt követelték tőle.

Haláláról férje, Howard tájékoztatta a céget elhunyta után három héttel, kérve, hogy függesszék fel volt felesége fiókját, ehhez csatolta a szükséges dokumentumokat is. Mindezek után érkezett az értesítés a nő nevére.

Megsértette a PayPal Credittel való megállapodás 15.4(c)-es feltételét, mivel értesítést kaptunk arról, hogy elhunyt. Ez a jogsértés nem orvosolható.” – állt a levélben.

Dudle érthető módon ezen teljesen felháborodott. Az üzenetet közzétette a Twitteren, és ahogy a kommentekből kiderült, mások is kaptak hasonló tájékoztatást, miután egy szerettük elhunyt.

Az gyakran előfordul, hogy a cégek hasonló figyelmeztetéseket küldenek, ha nem tudják, hogy ügyfelük már elhunyt, ez esetben viszont nem ez volt a helyzet.

https://twitter.com/hdurdle/status/1016610616700698624

A Paypal közleményben reagált a Fortune-nek: „Elnézést kérünk a bánatért, amit a levél okozott. Miután tudomást szereztünk a hibáról, felvettük a kapcsolatot Mr. Durdle-lel, akinek közvetlenül felajánlottuk segítségünket, töröltük a fennálló tartozást és felfüggesztettük felesége fiókját kérése szerint. Vizsgáljuk a cég belső folyamatait annak érdekében, hogy ez többé ne fordulhasson elő.”

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

A gorgeous female standing behind blinds wearing lingerie and stockings

Az anális szex nem játék

Kommentek

EDITORS NOTE: Graphic content / A silicone sex doll is displayed on March 5, 2018 in a room of a "brothel like" establishment in Paris where customers can pay for sexual intercourse with dolls, the first of its kind in France.
Members of the communist and Front de gauche group at Paris' city council called on March 16, the closure of the place run by the Xdolls company. The study of a legal procedure have been presented at Paris city council on March 20. / AFP PHOTO / JOEL SAGET
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.