Tech

Nagyot újított a Vatera, bevezették a PayPal fizetési módot

A hazai online piacterek közül elsőként a Vatera vezette be a PayPal fizetési módot, ami lehetővé teszi a felhasználók közötti közvetlen online fizetést. A világszerte több mint 200 országban 227 millió aktív felhasználói fiókkal rendelkező szolgáltatóval kötött együttműködés kezdeti időszakában különleges akciókkal élhetnek a felhasználók. A partnerség számos előnnyel jár vásárlóknak és eladóknak egyaránt.

A Vatera kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, és ez az együttműködésnek köszönhetően csak fokozódni fog. Egyrészt a PayPal csalásmegelőző technológiája révén, másrészt a Vásárlóvédelem által, amely a vaterázók számára is elérhető, amennyiben az új fizetési módot választják a pénzügyi tranzakcióhoz.

Ha egy vevő például nem kapja meg a vásárolt terméket, vagy az jelentősen különbözik a leírtaktól, akkor visszafizetést igényelhet,

ugyanakkor a PayPal az eladóknak is segítséget nyújthat reklamáció vagy visszatérítési igény eseten, az Eladói Védelemmel, így a termék visszaszállításának költségére is igényt nyújthatnak be a felhasználók.

Azon eladóknál, akik bekapcsolják a PayPal fizetési lehetőséget, a Vatera vásárlói is élvezhetik a PayPal szolgáltatások széles választékát, amik egyszerű és biztonságos online fizetést nyújtanak. Ezek egyike a One Touch szolgáltatás, melynek segítségével a vevők gyorsan fizethetik ki a termékeket anélkül, hogy a bejelentkezési adatokat minden alkalommal meg kellene adniuk.

HATALMAS ELŐRELÉPÉS EZ AZ OLDAL SZÁMÁRA – Fotó: Berecz Valter

A biztonság kérdése nem csak itthon fontos szempont, hiszen 2017 októberétől már külföldről is engedélyezett a regisztráció a Vatera oldalán, illetve ezzel párhuzamosan a Vaterafutár szolgáltatása is kibővült a nemzetközi szállítás lehetőségével. A határon túlról érkező felhasználók így a Vaterán is a megszokott módon, gyorsan és kényelmesen vásárolhatnak, miközben nincs szükség az összes pénzügyi adatuk megosztására a tranzakció során.

A Vatera első körben az eladók csatlakozására számít, így számukra különleges kedvezményeket biztosít. Ha egy vaterás június 20-ig hozzárendel legalább egy PayPalos fizetési módot a termékéhez, akkor onnantól számítva 8 hétig mentesül a listázási díj alól, ráadásul jutalékot sem kell fizetnie, ha a megvásárolt árut a vevő PayPallal fizeti ki. A jövőben azon vevők is élhetnek majd különböző vásárlásösztönző kedvezményekkel, akik ezt a megoldást választják a pénzügyi tranzakcióhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik