Tech

Mától vár ránk a pokol

Hosszú várakozás után ma végre megjelent a Madmind Studios első videojátéka, az Agony, ami műfaját tekintve egy túlélőhorror, ami egészen különleges helyre, a pokolba kalauzolja azokat a kötélideggel rendelkező játékosokat, akik beneveznek a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhető programra.

A lengyel fejlesztőcsapat a Kickstarteren kalapozta össze a pénzt a játékra, és a végeredmény minőségére nyújt némi garanciát, hogy olyan veterán szakemberek dolgoztak rajta, akik korábban olyan népszerű címek elkészítésében működtek közre, mint a Tom Clancy’s The Division, a Sniper: Ghost Warrior 2, vagy minden idők egyik legjobb szerepjátéka, a The Witcher 3: Wild Hunt.

Mivel az Agony tényleg a pokolba repít minket,

így meglehetősen beteg látványra számíthatunk, és a belső nézetes programban egy szenvedő entitást kell irányítanunk, akinek egyetlen célja, hogy kijusson az alvilágból. Ebben hatalmas segítségünkre lesz, hogy meg tudjuk szállni az utunkba kerülő lényeket, még a démonokat is.

A horrorjáték egyrészt kapott egy hagyományos single player módot, viszont ha ezt teljesítjük, akkor még nincs vége a borzongásnak, hiszen a program része az úgynevezett Agony Mode is, ahol véletlenszerűen felépített (tehát mindig újabb és újabb formát öltő, így lényegében végtelen számú) labirintusokban kell túlélnünk a ránk váró halálos veszélyeket – már ha van merszünk hozzá!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik