Tech

Máshogy nevezhetik el az iPhone-okat a jövőben

A Guggenheim cég elemzője, Robert Cihra szerint az Apple hamarosan egyszerűsíteni fog az újabb iPhone-modellek elnevezésének módján. Egy ideig nem is volt semmi bonyolult a sorszámozott nevekkel, majd jöttek az „s”, az „SE,” és az „X” utótagokkal ellátott készülékek, ami odáig vezethet, hogy az almás cég egy egyszerűbb brandinget fontolgathat majd a jövőben, elhagyva a sorszámokat, “s”-eket és “SE”-ket.

Úgy sejtjük, hogy az Apple a következő fázisban fogja kihasználni az alkalmat arra, hogy változtasson az iPhone neven. Az idei évre várt, középkategóriás LCD-paneles következő iPhone-t egyszerűen csak iPhone-nak hívhatják majd, bármilyen számozás nélkül. A felsőkategóriás iPhone-ok pedig csak egy X tagot kapnának.” – írta az elemző.

Az Apple-től egyébként nem áll messze a sikertermékeinek átnevezése, elég az iPad-vonalra gondolni, ahol hasonló dolog történt. Az eredeti iPad után érkezett az iPad 2, majd jött az „új iPad”, majd az ötödik generációnál beköszönt az iPad Air, mielőtt ismét jött egy sima iPad.

A jelenlegi pletykák és spekulációk alapján idén három új iPhone-t dobhat piacra az Apple, egy szerényebb, 6,1 hüvelykes LCD panellel felszerelt modellt,  valamint egy 5,8 hüvelykes, és egy 6,5 hüvelykes OLED-es készüléket.

Idén már tényleg jöhet az olcsó iPhone
És van még egy érdekes csavar az idei pletykák között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik