Tech

Bárki büntetlenül bérgyilkosnak állhat

A 47-es ügynök a világ legismertebb bérgyilkosa, főszereplésével számos Hitman-videojáték készült, és már Hollywood is kétszer megpróbálkozott a kalandjainak gyöngyvászonra ültetésével – meglehetősen kevés sikerrel. A kopasz gyilkológép legutóbb 2016-ban szerepelt játékban, ez volt az epizodikus formában megjelent, szimplán csak Hitman néven futó legutóbbi rész, aminek a Hitman Spring Pack néven most teljesen ingyen letölthető az egyik legjobb pályája, az Olaszországba kalauzoló Sapienza.

Hogy ez pontosan mit jelent? Lényegében egyetlen fillér kifizetése nélkül miénk lehet a 2016-os Hitman második epizódja, ami magában foglal egy komplett küldetést, achievementeket, 100 kihívást, és rengeteg olyan extra tartalmat és lehetőséget, aminek hála hosszú órákat lehet a programmal tölteni.

Ha esetleg valaki nem lenne képben a Hitman-játékokkal kapcsolatban: a főhős ugye egy bérgyilkos, akinek a pályákon általában egyetlen feladata van, likvidálni egy vagy több célszemélyt. Hogy ez miképp történik, az a játékosra van bízva: lehetünk véres mészárosok, akik mindenkivel végeznek, vagy végiglopakodhatjuk az egész pályát, csak a végső feladatra koncentrálva, és az áldozatok kiiktatásának is tucatnyi megoldása van, az egyszerű hangtompítós lövéstől a mérgezésen át egészen addig, hogy

fifikásan véletlen balesetnek álcázzuk az akciónkat.

Ennek a játékmenetnek köszönhetően egy-egy epizód akár egy tucatszor is végigjátszható különböző módokon, így hiába csak egy epizódot kapunk ingyen, mégis rengeteg lehetőség, és megannyi szórakoztató óra vár ránk. A Hitman Spring Pack ráadásul elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Ingyenesen letölteni ugyan csak április 3-ig lehet, de ha addig megnyomjuk a letöltés gombot, az epizód digitális változatát a határidőn túl is megtarthatjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik