Mobil

Mobilra is jön napjaink legnépszerűbb játéka

A PlayerUnknown’s Battlegrounds (röviden PUBG) napjaink egyik legnépszerűbb videojátéka: eredetileg a legendás ARMA 2-höz készült rajongói modként kezdte a pályafutását, aztán Dél-Koreában meglátták a fantáziát az alapötletben, 2016-ban megkezdődött az önálló játék fejlesztése, a 2017-ben megjelent a korai hozzáférésű verzióval pedig beütött a világsiker: milliók vásárolták meg a programot.

Megőrülnek az emberek a modern Hegylakóért
Harminc millió ember csak nem tévedhet.

A játék tavaly év végén megérkezett Xbox One-ra is, idén pedig jön a mobilos verzió, sőt a kanadai zárt bétatesztet után az Egyesült Államokban már le is tölthető a játék. A PUBG egyaránt elérhető iOS-t és Androidot futtató készülékekre, és Európában ugyan még régiózárba ütközünk, de már csak napok, maximum hetek kérdése, hogy nálunk is elérhető legyen a Battle Royal műfaj egyik legjobb képviselője.

A játék alapkoncepciója egyszerű, de éppen ezért hihetetlenül addiktív: egy meccs során 100 játékos kerül ugyanatta pályára, mindenféle felszerelés nélkül. A feladat a felfegyverkezés, majd a többiek megtalálása és likvidálása, a végcél pedig az, hogy végül csak egyetlen harcos maradjon talpon a vidéken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik