Tech
Hand holding smartphone with round red x mark icon on smartphone screen. Modern flat design graphic elements for web banners, web sites, infographics. Long shadow design. Creative vector illustration

Így törölheti a Facebook üzeneteket

Birkás Péter
Birkás Péter

újságíró. 2018. 03. 16. 12:52

Korábban a témában:

Számos oka lehet annak, ha valaki végleg szeretné törölni az írt vagy fogadott üzeneteit a Facebookon, ám a beszélgetések eltüntetése nem feltétlenül egyértelmű, úgyhogy összeállítottunk egy kis segítséget, amivel bárki pár pillanat alatt megszabadulhat a nem kívánatos üzeneteitől.

  • Lépjünk be a Facebookra, és a képernyő bal szélén található listából válasszuk ki a Messenger menüpontot, amit lekattintva megkapjuk magát a böngészős Messenger alkalmazást, ahol egyszerre láthatjuk az összes üzenetünket.
  • A bal oldali menüből válasszuk ki azt a beszélgetést, amitől szeretnénk megszabadulni és vigyük felé az egeret: ekkor az utolsó chat üzenet dátuma alatt megjelenik egy szürke fogaskerék. A kis ikonra kattintva kapunk egy legördülő menüt, amiből már csak ki kell választani a Törlés (Delete) opciót, és máris eltüntethető az összes oda tartozó üzenet.
CSAK PÁR KATTINTÁS A MEGFELELŐ HELYEN – Forrás: 24.hu

ÉRDEKESSÉG: Ha nem egy egész beszélgetést szeretnénk törölni, csupán annak egy részét, arra is van lehetőség. Ahhoz, hogy adott üzeneteket tudjunk eltüntetni, szintén a fenti módon kell megnyitni a Messengert, és a beszélgetést kiválasztva a törölni kívánt üzenetre vinni az egeret: ilyenkor az adott sor mellett megjelenik három pont, ezt lekattintva válik elérhető a törlés opció.

FACEBOOK ÜZENETEK TÖRLÉSE MOBILON

  • Androidos eszköznél csak el kell indítani a Messenger alkalmazást, majd az üzenetek listájából kiválasztani a törölni kívánt beszélgetést: meg kell érinteni és pár másodpercig nyomva tartani a képernyőt, mire felugrik egy menü, amiből kiválasztható a törlés opció.
  • iOS eszközökön szintén így működik a törlés: ki kell választani a megfelelő beszélgetést, majd nyomva tartani felette a képernyőt és máris felugrik egy lista, amiben pirossal szedve megjelenik az üzenetek törlésének lehetősége.

A törléssel kapcsolatban ugyanakkor érdemes tudni, hogy csak a saját oldalunkról tüntetjük el a beszélgetést, a másik félnél egész addig megmarad, amíg ő nem folyamodik hasonló megoldáshoz.

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN:

Illusztráció forrása: ThinkStock

Birkás Péter korábbi cikkei
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.