Tech

Ilyen lenne a Galaxy S9, ha a Samsung az Apple-t koppintaná

Az idei Mobil Világkongresszus és a különböző szivárogtatások bebizonyították, hogy a gyártók még mindig szívesen másolják az Apple megoldásait, még akkor is, ha olyan vitatott megoldásokról van szó, mint az egész előlapot lefedő képernyő tetején megjelenő kis sziget, ami az előlapi kamerának és a különböző szenzoroknak ad helyet.

Az ASUS és a Huawei pofátlanul másolta az almás cég megoldását, ugyanakkor a nagyon sokáig az Apple majmolásával vádolt Samsung kikerülte ezt a csapdát, és a Samsung Galaxy S9 készülékeken nyomát sem találjuk ilyen megoldásnak. A lehetőség ugyanakkor megihlette a híres dizájnert, Martin Hajeket, aki a honlapjára olyan koncepcióképeket készített, amik azt mutatják, hogy milyen lenne a dél-koreai gyártó telefonja, ha más cégekhez hasonlóan pofátlanul ellopja a cupertinóiak ötletét.

Forrás: Martin Hajek / martinhajek.com
Forrás: Martin Hajek / martinhajek.com

A Hajek által megálmodott, Galaxy S9N névre keresztelt készülékek persze sosem fognak megvalósulni, de így is érdekes megcsodálni, hogy miképp festenének a Samsung készülékei, ha a dizájnerek és a mérnökök ezúttal az Apple-től nyerték volna az ihletet a készülék megtervezésekor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik