Tech

Visszatér a II. világháborúba a Battlefield-sorozat

Az már régóta nem titok, hogy idén (mondhatni menetrendszerűen) új Battlefield-játékot dob piacra az Electronic Arts, de egészen mostanáig semmit nem lehetett tudni arról, hogy a legújabb epizód melyik korszakban fog játszódni. A Battlefield 3 és a Battlefield 4 napjainkban játszódó lövöldözős programok voltak, míg a 2016-os Battlefield I az I. világháborúba repítette vissza a játékosokat.

A VentureBeat információ szerint az idén érkező új epizód Battlefield V néven kerül majd forgalomba, és a tavalyi Call of Duty-hoz hasonlóan a II. világháború lesz az online harcok helyszíne. Az információt az Electronic Artshoz közel álló források szivárogtatták ki a lap számára, és az informátor azt is megerősítette, hogy a fejlesztésért ezúttal is a korábbi epizódokat készítő DICE a felelős.

A lap továbbá arról is beszámol, hogy a játék először a júniusban esedékes EA Play során lesz kipróbálható a nagyközönség számára, továbbá a készülő program nem a 2005-ös Battlefield 2 felújított változata, hanem egy teljesen új játék, amit a kiadó hamarosan hivatalosan is be fog jelenteni.

Illusztráció: Battlefield I / Electronic Arts

Ajánlott videó

Olvasói sztorik