Tech

Óriási siker a tavalyi év legjobb játéka

Decemberben gyűjtöttük össze a 2017-es év legjobb videojátékait, és a listánk élén végül a Guerrilla Games fejlesztette Horizon: Zero Dawn végzett. A program ráadásul nemcsak a mi tetszésünket nyerte el, de a játékosokét is, hiszen az elmúlt egy évben nem kevesebb, mint 7,6 millió példány fogyott a játékból.

Láttuk a világvégét, és imádtuk
Egy csokorba gyűjtöttük 2017 legjobb videojátékait, amiket mindenkinek érdemes kipróbálni!

Ez a szám persze kevésnek tűnhet az olyan sikerjátékok eladásaihoz képest, mint például a legújabb Call of Duty (túl a 15 millión), de nem szabad elfelejteni, hogy a Horizon Zero Dawn PlayStation 4-exkluzív cím, tehát sem PC-re, sem Xbox One-ra, és más platformokra sem volt elérhető –

ennek fényében a közel 8 milliós eladás nagyon is jó eredmény.

A Horizon Zero Dawn pont egy éve, tavaly február 28-án jelent meg, és konkrétan leesett tőle az állunk. Hatalmas, szabadon felfedezhető és lélegzetelállítóan gyönyörű világ, kiváló, folyamatos kihívást nyújtó harcrendszer, normális fejlődési fa, és annyi tennivaló, hogy 50-60 óra simán beleölhető a programba.

A Horizon viszont nemcsak technikailag van nagyon rendben. A főhős az átlagnál sokkal szimpatikusabb, nem tipikus, lengén öltözött hősnő, a játék háttere megdöbbentően jól ki van dolgozva, és a nagy kaland egészen az utolsó pillanatig tartogat meglepetéseket. Ráadásul itt nem csupán a fő sztori van nagyszerűen felépítve, de a mellékküldetések, sőt még a gyűjtögethető cuccok története is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik