Tech

Rossz vége lett a keresztelőnek

Március 27-én jelenik meg a Far Cry 5, a népszerű belső nézetes lövöldözős játék legújabb része, ami ezúttal az Egyesült Államokba, azon belül is Hope megyébe kalauzolja a játékosokat, ahol a Project at Eden’s Gate végítélet szekta vette át az uralmat, erőszakkal kényszerítve az embereket arra, hogy felvegyék a Joseph „Az Atya” Seed által terjesztett hitet.

A hónap végén érkező Far Cry 5 egyaránt megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a programhoz pedig érkezett egy vadonatúj, élőszereplős videó, ami a játék főellenfelére, Joseph Seedre koncentrál, méghozzá egy meglehetősen rosszul elsülő folyóparti keresztelő eseményein keresztül.

A két és fél perces, színészekkel forgatott kisfilmben nemcsak Az Atya néven tevékenykedő férfi múltjából derengenek fel részletek, de ízelítőt kapunk a férfi veszélyes személyiségéből is, arról nem is beszélve, hogy világossá válik a kapcsolat Joseph, és az általa elüldözött tiszteletes, Jerome Jeffries között.

A játékban egy kezdő rendőrt alakítunk, aki egy meglehetősen rosszul elsülő rendőri akciót követően kerül a Project at Eden’s Gate ellen szerveződő ellenállás élére, és a feladatunk nem más, mint felvenni a harcot az agresszív szektával, és felszabadítani a megyét Joseph Seed rémuralma alól. Mindezt a lehető legváltozatosabb fegyverarzenál segítségével, földön, vízen és levegőben, olyan mellékszereplők közreműködésével, mint a fentebb is említett Jerome Jeffries.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik