Tech

Életeket tehettek tönkre a Disney leszakadt fejű robotjai

Drámai eseménynek lehettek szemtanúi a kiskölykök a Disney kaliforniai kalandparkjában. A Kishableány amúgy sem szimpatikus karakteréről, az Ursuláról mintázott “animatronika” robot feje gyakorlatilag váratlanul leszakadt műsor közben, és ha ez sem lenne elég, a fejetlenségre fittyet hányva tovább énekelt és táncolt, miközben csonkított teste ide-oda dülöngélt.

A műsornak így kellett volna zajlania, ha minden rendben van:

Ehelyett ez történt:

https://twitter.com/dizzzymissy/status/957760440779522048

A beszámolók szerint a gyerekek változatosan reagálták le a történteket, volt aki egyszerűen csak nevetett, mások dühösek lettek, az érzékenyebbek pedig sírásra fakadtak, és valószínűleg örökre beleégtek emlékezetükbe a megrázó képsorok.

Az úgynevezett “animatronikák”olyan szerkezetek, amiket mesefigurákról mintáztak, mozognak, énekelnek, és műsorokat adnak elő a Disney parkjaiban.

Nem Ursula volt az egyetlen Disney-robot aki elvesztette fejét a hétvégén. A közösségi médiában közzétett posztok szerint a párizsi Disneylandben a Karib-tenger Kalózaiban szereplő egyik becsüsről mintázott figura ugyanígy járt.

https://twitter.com/HOPAJUL/status/957546100570886144

A Twitter felhasználói nyüzsögni kezdtek, hol összeesküvés-elméletet kerestek, hol ironikusan reagálták le a dolgot.

Ursula feje leszakadt, de ő tovább énekelt, és őszintén bevallom, még sosem tudtam ennyire azonosulni semmivel.” – írta egy twitteres.

Volt, aki az Alíz Csodaországban Szívkirálynőjével reagált a témát veséző posztra, aki közismert arról, hogy mindenkinek levágva szeretné látni a fejét – minden bizonnyal ő áll a dolog mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik