Tech

A Tesla vezére tényleg lángszórót árul

Ami pénteken még csak egy jópofa viccnek tűnt, az ma már valóság: a Teslát és a SpaceX-et is igazgató Elon Musk harmadik cége, az alagútfúró The Boring Company elkezdett lángszórót árulni, és már működés közben is látható a dizájnos eszköz, ami a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem 600, mindössze 500 dollárért (~ 130 000 Ft) rendelhető meg a vállalattól.

Brutálisan néz ki Elon Musk lángszórója
Úgy tűnik, hogy a Tesla vezére ismét valóra vált egy őrült ígéretet.

Elon Musk ráadásul nemcsak betartotta az ígéretét (miszerint lesz bárki által megvehető lángszóró), de már akció közben is megmutatta az eszközt, méghozzá olyan Instagramra feltöltött videók keretében, amiket meglehetősen mókás kísérőszövegekkel látott el.

Elon Musk (@elonmusk) által megosztott bejegyzés, Jan 27., 2018, időpont: 4:53 (PST időzóna szerint)

Az egyiken ketten demonstrálják a lángszóró működését, és az a kommentár olvasható a rövid videó mellett, hogy „kiváló mogyorópörkölésre”. A másik mozgóképen már maga Musk látható, ahogy beröffenti a futurisztikus cuccot, majd elindul az őt éppen felvevő kamerás felé, miközben a következő szöveg olvasható a videó mellett: „Ne csináld. Szeretném tisztázni, hogy a lángszóró egy borzasztó ötlet. Semmiképp ne vegyél ilyet. Csak ha szeretsz szórakozni.”

Elon Musk (@elonmusk) által megosztott bejegyzés, Jan 27., 2018, időpont: 5:29 (PST időzóna szerint)

A lángszóró bárki számára elérhető, az Egyesült Államokban ráadásul teljesen legális ilyet tartani, és a cég gondolt a biztonságra is: harminc dollárért kérhetünk mellé egy poroltót is, hiszen fő a biztonság!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik