Tech

Ingyen bezsákolható két vérfagyasztó horror

Egyáltalán nem panaszkodhatnak 2018-ra a videojátékosok, hiszen lassan minden hétre jut egy olyan ajánlat, mikor egyetlen fillér kifizetése nélkül csaphatunk le különböző programokra. Nincs ez másképp most sem, hiszen a Humble Bundle ismét ingyen kínál játékot, ráadásul most kettőt egy csomagban, a bónusz pedig az, hogy igazi vérfagyasztó horrorokról beszélünk.

Az Amnesia Collection az Amnesia: The Dark Descent és Amnesia: A Machine for Pigs címeket tartalmazza, és még nagyjából másfél napig lehet teljesen ingyen bezsákolni őket – A Machine for Pigs ráadásul magyar felirattal is rendelkezik. A játékokról azt érdemes tudni, hogy belső nézetből irányítjuk a főhősünket, harcra egyáltalán nincs lehetőség, inkább a bujkáláson, a menekülésen és a különböző feladványok megoldásán van a hangsúly, de vérfagyasztó környezetben, ahol szó szerint vadásznak ránk.

Ahhoz, hogy egy peták elköltése nélkül miénk lehessen a játék, kell egy szintén ingyenes Humble Bundle regisztráció, illetve egy Steam-fiók, ugyanis a szolgáltatás az igénylési folyamat végén egy olyan kóddal ajándékozza meg a felhasználót, amit csak a Steam webáruházában lehet beváltani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik