Tech

Ennél viccesebb bosszúvideót még nem láttunk

Lassan két hete, hogy megjelent a Call of Duty-játéksorozat legújabb része, a II. világháborúba visszarepítő WWII, a játék, ami a meglehetősen addiktív többszereplős módjával valószínűleg sok párkapcsolatban okozott feszültséget, hiszen a premiert követően a rajongók hajlamosak órákra, akár napokra belemerülni a programba, elhanyagolva a párjukat – és nemcsak a fiúk, de a lányok is!

Nem hiába vártunk a II. világháborús Call of Dutyra
Visszatértünk a múltba, és ha nem is tökéletes, azért az új rész nem okoz csalódást.

Ez történhetett az alábbi Instagram-videó szereplőivel is, ahol a pár női tagja meglehetősen kreatív módon bosszulta meg, hogy a pasija leragadt a PlayStation 4 és a Call of Duty előtt. A mit sem sejtő fickót egy turmixgép alkatrészből és egy hajszárítóból összeeszkábált fegyverrel támadja meg, amivel hihetetlen mennyiségű papírtörlőbe és színes szalagba temeti a meglepődött férfit.

A videót nemcsak azért érdemes megnézni, mert a „főhős” a lehető legkreatívabb módon vesz elégtételt a partnerén, de azért is, mert a támadás alatt hallható már-már hisztérikus kacagás garantáltan feldobja az ember napját, a hosszabb YouTube-os verzióban pedig egy kis csattanót és cuki kutyust is kapunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik