Tech

A Facebook újabb értelmetlen funkciót tesztel

A változás jó, de a Facebooknál rendre félreértelmezik ezt a megállapítást, és a legnagyobb közösségi oldalnál rendre olyan újdonságokkal fárasztják a felhasználókat, amiket senki nem kért. Oké, a Marketplace bevezetése tényleg érdekes lehetőség, az új dizájnt is meg lehet szokni, sőt még a chates szövegek formázási lehetősége sem ördögtől való, de amit most a kommentszekcióval terveznek, arra tényleg semmi szükség.

Az már senkinek nem újdonság, hogy a szöveges posztoknak színes/mintás hátteret lehet adni, viszont az őrült csicsa a kommenteket elkerülte. Legalábbis eddig, hiszen a kiválasztottaknál már látszik a lehetőség, amivel a bejegyzések alá írható szövegeknek is áttűnéses hátteret kölcsönözhetünk.

Forrás: Matt Navarra / Twitter

Az újításról készült képek a héten kerültek ki a Twiterre, és a meglehetősen zavaró színkavalkád rögtön a MySpace-t jutotta eszünkbe, illetve azt, hogy vajon ki gondolhatta jó ötletnek ezt a funkciót? Mivel az így felbukkanó újdonságok előbb-utóbb mindenkinél élesednek, ezért jobb felkészülni, hogy a Facebook hamarosan a szivárvány összes színében fog pompázni, illetve lehet fohászkodni, hogy a színekkel együtt érkezzen egy olyan kapcsoló is, amivel láthatatlanná tesszük ezt a nagyszerű újdonságot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik