Tech

Végre kiderül, kivel csetelünk a legtöbbet

Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy mennyit beszélgetsz a barátaiddal a legnagyobb közösségi oldal saját chatjén keresztül? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: a Messenger iOS-es verziójában az alkalmazás már azt is kiírja, hogy mennyi üzenetet váltottatok a kezdetektől fogva.

A funkció ma élesedett, és a belső tesztjeink alapján egyelőre csak az almás cég készülékein látszik, Androidot futtató okostelefon még nem találkoztunk ezzel az információval, illetve egyelőre a böngészős változat sem tartalmazza, hogy pontosan mennyit beszélgettünk a barátainkkal/ismerőseinkkel.

Forrás: 24.hu

Ha viszont iPhone-on vagy iPaden nyitjuk meg a Messenger alkalmazást, akkor a beszélgetéseink tetején, közvetlenül a beszélgetőpartnerünk neve alatt pontosan megjelenik, hogy összesen hány üzenetet váltottunk a chatablak első megnyitása óta. Gyakorlati haszna az új funkciónak ugyan nem sok van, viszont egyes embereknél tényleg rá lehet rácsodálkozni, hogy mennyit csevegtünk az első „Szia!” óta.

Update: Olvasói visszajelzések alapján a funkció még az Apple felhasználók között sem érhető el mindenkinek, de várható, hogy a napokban fokozatosan egyre többeknek fog élesedni az üzenetszámláló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik