Tech

Agyeldobós űrharcokkal csábít az új Star Wars-játék

Hamarosan kezdetét veszi az év második legnagyobb gamer eseménye, a kölni Gamescom, ahol az E3-hoz hasonlóan rengeteg ősszel érkező játékról derülnek ki újdonságok. Ezen programok közé tartozik a Star Wars Battlefront II is, aminek már ki is szivárgott egy kedvcsináló előzetese.

Az idő előtt a netre kerülő videót az Eurogamer portál szúrta ki, és bár a meglehetősen rövid kedvcsinálóban nem a játékmenet egyes pillanatait láthatjuk, csupán megrendezett jeleneteket, a szemünk előtt pergő képsorok így is bőven meghozzák a kedvet az ősszel érkező programhoz.

 

A videó javarészt a járműves harcra koncentrál, amire sor kerülhet az űrben, félelmetes csillagrombolók között, illetve a bolygók felszínének közelében, ahol épületek között cikázva keveredhetünk látványos küzdelmekbe. A kedvcsinálóban ráadásul felbukkan Yoda mester is, aki először mutatja meg, hogy nem csak a fénykardot lóbálva, de vadászpilótaként is megállja a helyét.

Az EA Dice által fejlesztett, és a Frostbite 3 motor hajtotta Star Wars Battlefront II 2017. november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, viszont a Nintendo Switch tulajdonosok – legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint – kimaradnak a jóból.

Szédületes az új Star Wars-játék második előzetese
Eszméletlenül látványos küzdelmek várnak majd ránk novembertől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik