Tech

Szédületes az új Star Wars-játék második előzetese

Tegnap délután már kiszivárgott egy kis ízelítő az idén ősszel érkező Star Wars: Battlefront II-ből, de az igazán nagy durranásra egészen estig kellett várni, amikor az Electronic Arts bemutatta a videojáték második hivatalos előzetesét, ami egészen agyeldobós online küzdelmeket ígér.

Az már régóta nem titok, hogy idén novemberben jelenik meg a Star Wars: Battlefront II, ahogy az sem újdonság, hogy a korábbi résszel ellentétben a folytatás már nemcsak online küzdelmeket, de egy single player sztori módot is tartalmazni fog, amiben elsősorban a Birodalom szemszögéből élhetjük majd át A Jedi visszatér utáni eseményeket.

A korábbi előzetes szinte teljes egészében a ránk váró történetre koncentrált, és csak nagyon kevés dolgot tudhattunk meg a játék többszereplős részéről. Tegnap azonban vége szakadt a multival kapcsolatos csendnek, hiszen előbb negyed órányi játékmenet videó szivárgott ki, majd az este folyamán az Electronic Arts sajtótájékoztatót tartott a los angelesi E3 játékexpón, ahol a szédületesen jó új előzetes bemutatása mellett néhány érdekes információt is elárultak a Battlefront II-ről.

A fejlesztők ígérete szerint a korábbinál háromszor több tartalom kerül a játékba, mindenből többet kapunk, mint az előző részben: több karakter, több különleges hős, több helyszín, több vezethető jármű, lényegében mindenből több lesz.

A csatákban bevethető különleges hősök között feltűnik majd Darth Maul, Kylo Ren, Yoda, Rey, Fin, Chewbacca és Boba Fett is, és az Electronic Artstól meglehetősen szokatlan módon ezúttal nem lesz Season Pass, sőt az alapjáték mellé járó kiegészítőket ingyen tölthetjük majd le, és az első ilyen csomag a Star Wars VIII-at, azaz az Utolsó Jedik című részt fogja feldolgozni.

A játék 2017. november 17-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, és már azt is tudjuk, hogy csak a konzolos verzión lesz lehetőségünk osztott képernyős kooperatív módban játszani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik