Tech esport

A szivárvány összes színét tudja az új fekete özvegy

A világ talán legismertebb, kifejezetten gamer kiegészítőket gyártó márkája, a Razer bejelentette a Razer BlackWidow Tournament Edition (TE) Chroma V2 névre hallgató billentyűzetét, ami a lehető leggyorsabb válaszidőt biztosítja a profi játékosok számára.

A Razer BlackWidow TE Chroma V2 egy kompakt méretű, mechanikus gamer billentyűzet, ami kifejezetten a villámgyors reakcióidőket kereső, kompetitív játékosoknak készült. A klaviatúra Instant Trigger technológiával lett felvértezve, ami a billentyűk leütéskor törli a lenyomások közti összes késleltetést, a lehető leggyorsabb választ biztosítva a periféria és a rendszer között.

Forrás: Razer

A billentyűzet választási lehetőséget biztosít a Razer-féle Green, Orange vagy Yellow mechanikus kapcsolói között. Az érezhető ütközés vagy kattanás nélküli működésre tervezett Razer Yellow kapcsolók csendesek, és 1,2 mm-es működtetési ponttal rendelkeznek, ami 40 százalékkel gyorsabb a hagyományos mechanikus billentyűkapcsolóknál, emellett pedig a legintenzívebb játékmenetek alatt kerültek tesztelésre, így biztosítva az akár 80 millió billentyű-leütéses élettartamot.

A hordozhatóságra tervezett Razer BlackWidow TE Chroma V2 billentyűzet kompakt, numerikus billentyűk nélküli kialakítással, valamint egy lecsatolható, fonott USB kábellel rendelkezik. A mágneses és ergonomikus csuklótámasz nem csak a játék közbeni extrém kényelemről gondoskodik, de a hordozhatóság érdekében akár le is csatolható.

A klaviatúra egyedileg megvilágított billentyűi a Razer Chroma technológiáját használják: testreszabhatók, és a többi Razer eszközzel összeszinkronizált világítási funkciókat tesz lehetővé, ráadásul a felhasználók 16,8 millió szín és számos fényhatás közül válogathatnak.

Mindezért nem kevesebb, mint 145 eurót (~ 45 000 forintot) kér a kaliforniai székhelyű vállalat, így ez a termék tényleg azoknak szól, akik komolyan veszik az esportot, és nemcsak kedvtelésből ülnek le néhány órára a számítógépes játékok elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik