Tech

Ennél menőbb kütyüt ma nem látsz!

Ma már szinte mindenki zsebében ott lapul egy okostelefon, ezek ráadásul hajlamosak gyorsan lemerülni, így már az is természetes, ha hordozható akksit tartunk magunknál. Nincs is olyan gyártó, aki ne árulna ilyen kütyüket, viszont senki nem csinált még olyan menő power banket, mint a Hasbro!

A neves játékgyártó hordozható akkumulátora első blikkre egy teljesen hagyományos darab, 6500 mAh-es teljesítménnyel, ami pont elég, hogy legalább háromszor újratöltsünk vele egy iPhone-t. Közelebbről vizsgálva viszont már feltűnik a burkolaton látható Autobot logó, és ez még nem minden.

A power bank ugyanis átalakítható, és az egyik legnépszerűbb Transformers-figura, Optimusz Fővezér alakítható ki belőle. Egy valamirevaló rajongónak már ettől izzadni kezd a tenyere, de az extra funkcióknak ezzel még koránt sincs vége: a robot kezébe egy kard is helyezhető, ami egy kábelnek hála világítani is tud, illetve egy pajzs is tartozik a figurához, bár ennek már nincs LED-es funkciója.

Az 50 dollárért (~ 13 000 Ft) vesztegetett töltő egyelőre csak a Hasbro saját rendezvényén, a Rhode Island-i Providencbe szervezett Hasconon lesz megvásárolható, illetve az esemény ideje alatt korlátozott példányszámban elérhető lesz a cég webshopjában is szeptember 8-án.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik