Tech

Ingyen kipróbálható 2016 egyik legjobb játéka

Öt hónappal az eredeti megjelenése után demót kap a Dishonored 2, amit most már azok is kipróbálhatnak, akik valamiért kihagyták a tavalyi év egyik legjobb videojátékát.

Néhány éve még teljesen megszokottnak számított, hogy a friss játékok mellé kipróbálható verziót is kapunk, manapság viszont kifejezetten ritkaságnak számít, ha demó érkezik egy-egy videojátékhoz.

Az pedig kifejezetten meglepő, ha öt hónappal a megjelenés után érkezik próbaverzió, de a Dishonored 2 esetében pont ez történik. A játékot kiadó Bethesda a héten jelentette be, hogy április 6-tól PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is letölthető lesz a játék demója, amiben az első három küldetés várja azokat, akik kihagyták 2016 egyik legjobb játékát.

A Dishonored 2-ben belső nézetből irányíthatjuk a két választható karakter egyikét, és csak rajtunk múlik, hogy milyen módon visszük végig a történetet. Választhatjuk a lopakodást, és egyetlen élet kioltása nélkül is megoldhatjuk a ránk váró feladatokat, de adott a senkit nem kímélő, látványos támadásokkal járó lehetőség is, amikor a karakterek különleges képességeivel tizedelhetjük az ellenfeleket.

A Dishonored 2 tavaly száznál is több Év játéka-díjat söpört be, és nem csak a szaksajtó, de a játékosok is imádták, még annak ellenére is, hogy a PC-s verziót a megjelenéskor rengeteg kritika érte a különböző technikai problémák miatt.

Az április 6-ától elérhető demóban mindkét játszható karakter (Emily, és az első rész főhőse, Corvo) kipróbálható lesz, és a mentéseket akkor is megtartja a játék, ha a próbát követően valaki a vásárlás mellett dönt, így a teljes változat  beszerzését követően nem muszáj újrakezdeni a történetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik