Tech

Kettős gyilkosság a Facebook miatt

Az apukának attól borult el az agya, hogy 30 éves lányát ketten is törölték ismerőseik közül.


Jamie Curd és Marvin Potter (Fotó: Gizmodo)

Amikor novemberben arról írtunk, hogy egy nő azért gyújtotta rá egy párra a házát, mert azok törölték az ismerőseik közül, valamiért azt hittük, hogy ennél őrültebb történetnek már nem lehet alapja a közösségi oldal – persze időközben kiderült, hogy valamiért az agyunk fontosnak tartja a facebookozást.

A mostani, Tennessee államban történt eset is azzal kezdődött, hogy egy pár (Billy Payne Jr. és barátnője, Billie Jean Hayworth) úgy döntött, jobb lesz, ha törlik ismerőseik közül (a kép jobboldalán látható) Marvin Potter 30 éves lányát, Jenelle-t. A rendőrség szerint a lány erre először úgy reagált, hogy – a Facebook híján – zaklatni kezdte a párt, de az események hamar eszkalálódtak, és végül a január 31-én elkövetett kettős gyilkossághoz vezettek.

Az Associated Press jelentése szerint az áldozatokat egy szomszéd fedezte fel, a lövöldözés egyetlen túlélője a pár 8 hónapos gyermeke, akit sértetlenül találtak meg halott anyja karjaiban.

Marvin Potterrel párhuzamosan Jamie Curdot (a képen balra) is letartóztatták, akit amellett, hogy romantikus szálak fűznek Jenelle-hez, azzal gyanúsítanak, hogy bűnsegédként vett részt az emberölésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik