Tech

Motorola Flipout hamarosan

Az elsőre leginkább sminkkészletre hasonlító telefon 2.1-es Android rendszert kapott és nem szenved hiányt egyéb dolgokban sem.

A négyzet alakú, sarkánál elforgatható kialakítást kapott készülék már a kinézetével is felkelti a figyelmet, különösen azért, mert nemcsak unalmas feketében, hanem zellerzöld, málna, égszínkék, piros, sáfrány és fehér színekben is kapható lesz.

A belső felszereltség ma már átlagosnak nevezhető az okostelefonok körében: 3,2 colos, 320×240 pixeles érintőkijelző, Android 2.1 operációs rendszer, 3 megapixeles kamera, GPS, WLAN, ajándék 2GB-os microSD kártya. Mindezek árammal való ellátásáról egy 1170 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amellyel elvileg 357 perc beszélgetési vagy 365 órás készenléti idő érhető el.

Szoftveres oldalról a Motorola sem hagyta érintetlenül az Androidot. A Flipout is megkapta a MOTOBLUR kezelőfelületet, amellyel folyamatosan nyomon követhető a Facebook, a Twitter aktivitás, a GMail és a vállalati levelezőrendszer. Ami ennél sokkal fontosabb, hogy a Motorola szoftvere igény esetén automatikus mentést készít a telefonon tárolt adatainkról, amelyeket egy védett szerveren tárol és telefoncsere esetén könnyen visszanyerhetők, vagy ha ellopják a készüléket, akkor távolról törölhető a tartalma.

Ajánlott linkek:

Jön a különleges Motorola (Mobilport)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik