Szórakozás

Tóth Gabiék reagáltak a DWTS zsűrijének kritikájára: „Már-már személyeskedésbe ment át”

TV2
TV2
„A rumba egy szerelmes tánc, hát miről táncoltunk volna?” – tette fel a kérdést Papp Máté Bence.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence veszélyzónába kerültek, de végül nem ők estek ki a Dancing with the Stars első élő show-jában. A zsűri produkciójuk értékelésekor kiemelte: egyelőre nem sikerült kitörniük saját buborékukból, Juronics Tamás pedig azt mondta az énekesnőnek, „el lehet engedni már ezt a bántott lány karaktert”.

A páros már a műsorban is reagált röviden az őket ért kritikákra, majd az adást követően Instagram-történetben üzentek a rajongóiknak.

Hú, ez kemény menet volt, köszönjük nektek

kezdte Tóth, majd Papp vette át a szót:

Nagyon nagy tanulópénz volt átélni ezt az egészet. Részben én egyet értek a zsűri véleményével, részben nem, de ezzel nem is kell foglalkozni. Ez tényleg egy időszaknak a lezárása volt, és távol álljon tőlünk, hogy mi ezen tovább akarjunk lovagolni. Tényleg, egy nagyon szép lezárást akartunk, és egy kis betekintést nyújtani nektek abba, hogy mit is éltünk át. És a rumba egy szerelmes tánc, hát miről táncoltunk volna?

Az énekesnő helyeselt, és azt mondta: nem tudtak volna másról táncolni, mint a szerelmükről.

Azt gondoljunk, és a leveleitekből, a kommentjeitekből, amiket kapunk tőletek, azt látjuk, hogy nektek is nagyon tetszett, és ti is értetlenül álltatok egy-két olyan dologhoz, ami már-már személyeskedésbe ment át, amit mi nagyon nem szerettünk volna, nem ez volt a célunk vele. Nagyon sok technikailag nehéz dolgot oldottunk meg ebben a rumbában, olyan lépéssorokat, amiknek tényleg az volt a lényege, hogy bemutassuk azt, hogy mi tanultunk rumbázni

fogalmazott Tóth Gabi, és azt is elárulta, nekik abszolút jó élmény volt a táncot megélni, nagyon élvezték a produkciót. Arról is beszélt, hogy büszke azokra a követőire, akik átlátnak a média „lejárató kampányán”, és tudják, hogy ők sem vágynak arra a figyelemre, amit kapnak.

Basszus, ha tudnátok, hogy annyira mások vagyunk, mint amit mutatnak vagy mint ami kijön rólunk! Annyit nevetünk, és volt, hogy sírtunk ezeken a dolgokon, mert annyira igazságtalan ez az egész, hogy ezt akarják ránk ruházni, hogy mi ebből szenzációt akarunk és hogy mi ezt toljuk az emberek arcába. Nem akarjuk tolni az arcotokba! Mi egy dolgot szeretnénk, hogy fogadják el azt, hogy létezik olyan, hogy valaki nem boldog és kilép egy házasságból. Nem mi vagyunk az egyetlenek

magyarázta az énekesnő, majd ígéretet tett rá, hogy a jövő héten megmutatják, mennyire viccesek valójában.

Másnap egy posztot is szentelt a témának, amiben leírta: „Kikapcsolom a kommenteket, mert nincs szükségünk a kritikának vélt szenzációhajhász szalagcímekből fakadó negatívumokra, bulvárhajhászatra… csak legyen a tánc és a tiszta érzelmeink❤️”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
DWTS: Juronics Tamás azt mondta Tóth Gabinak, el kéne engednie a „bántott lány” karaktert
Szente Vajk is elmondta kíméletlenül őszinte véleményét az énekesnő és partnere tánca után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik