Szórakozás

Cher visszalépett kérvényétől, mely szerint 48 éves fia gyámja kívánt lenni

Ron Galella / Ron Galella Collection via Getty Images
Ron Galella / Ron Galella Collection via Getty Images
Sikerült négyszemközt megegyezniük.

Tavaly év végén a 24.hu-n is megírtuk, hogy Cher kérvényt nyújtott be, hogy 47 (azóta már 48) éves fia, Elijah Blue Allman gondnoka lehessen. Döntését azzal indokolta, hogy a fia nem képes megfelelően gondoskodni magáról, illetve „saját pénzügyi forrásait kezelni”, mivel állítólag drogproblémákkal küzd. Állította továbbá, hogy nem volt lehetősége megvitatni a fiával a preferenciáit egy ideiglenes gondnok kinevezésével kapcsolatban, mivel Allman „jelenlegi mentális és fizikai egészségi problémái miatt képtelen arra, hogy véleményt alkosson vagy kifejezze akaratát” a gondnoksággal kapcsolatban. A benyújtott dokumentumokban egyúttal az is olvasható, hogy Cher szerint Allman a neki utalt pénzösszegeket azonnal drogokra költi, így nem marad pénze ellátni magát, ezáltal pedig az élete is veszélybe kerül.

Cher gondnoksági kérelmét a benyújtását követően kétszer is elutasították, majd a felek májusban részt vettek egy zártkörű közvetítői ülésen, melyen megállapodtak abban, hogy „szüneteltetnek minden jogi eljárást és ahhoz kapcsolódó tevékenységet, beleértve mindenfajta felfedezést és indítványozási gyakorlatot, hogy folytathassák a közös munkát az ügy magánjellegű és bizalmas megoldásának érdekében”.

People most arról számolt be, hogy az énekesnő visszalépett kérvényétől, ugyanis sikerült magánmegállapodást kötnie a fiával.

A csapat sikeresen megvédte Elijah-t, aminek eredményeképpen Cher önként elállt a kérelmétől. Ez az eredmény lehetővé teszi a felek számára, hogy a gyógyulásra és a családi kötelékük újjáépítésére összpontosítsanak, egy olyan folyamatra, ami a mediáció során kezdődött el és a mai napig tart

– olvasható Allman ügyvédjeinek nyilatkozatában, amit a portálnak küldtek.

Noha sem az énekesnő, sem a fia nem jelentek meg szeptember 13-án a bíróságon, a Rolling Stone beszámolója szerint az énekesnő ügyvédje, Gabrielle Vidal azt mondta: anya és fia négyszemközt megoldották az ügyet, és Cher azt szeretné, ha a kérelmét elfogultság nélkül visszautasítanák. Ez azt jelenti, hogy az énekesnő fenntartja magának a jogot, hogy szükség esetén újra beadja a keresetet.

Kapcsolódó
Cher kérvényezte 47 éves fia gondnokság alá helyezését
Elijah Blue Allman régóta drogproblémákkal küzd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik