Szórakozás

Cher kérvényezte 47 éves fia gondnokság alá helyezését

Sam Morris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sam Morris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Elijah Blue Allman régóta drogproblémákkal küzd.

A Page Six által megszerzett jogi iratok szerint Cher kérvényt nyújtott be, hogy 47 éves fia, Elijah Blue Allman gondnoka lehessen. Döntését azzal indokolta, aggódik, hogy

gyereke nem képes megfelelően gondoskodni magáról, illetve „saját pénzügyi forrásait kezelni”, mivel állítólag drogproblémákkal küzd.

A 77 éves énekesnő azt állítja, nem volt lehetősége „megvitatni Elijah preferenciáit egy ideiglenes gondnok kinevezésével kapcsolatban”, mivel Allman „jelenlegi mentális és fizikai egészségi problémái” miatt „képtelen arra, hogy véleményt alkosson vagy kifejezze akaratát” a gondnoksággal kapcsolatban. A dokumentumban az áll, Cher szerint

Elijah a neki kiutalt pénzösszegeket azonnal drogokra költi, így Elijahnak nem marad pénze ellátni magát, ezáltal Elijah élete veszélybe kerül.

A beadványban az szerepel, hogy Allman évi 120 ezer dollárt keres, és hogy „jogosult rendszeres kifizetésekre egy, az apja által az ő javára létrehozott vagyonkezelői alapból”. Allman édesapja a néhai zenész Gregg Allman volt. Cher állítása szerint fia lenullázta a számláit, jelenleg semennyi személyes vagyona nincsen.

A bíróság 2024. március 6-ra tűzte ki a meghallgatás időpontját, ekkor döntik majd el, hogy az énekesnő lesz-e fia vagyonkezelője.

Korábban felmerült a gyanú, hogy Cher egyszer elraboltatta a fiát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik