„Tudnám bántani” – Laky Zsuzsiék összerúgták a port Szuperák Barbaráékkal az Ázsia Expresszben

Dietz Gusztáv egy ponton azt kérdezte a síró énekesnőtől, gondolkodott-e már drámatagozaton, mert tudna neki segíteni munkát találni.

Jelen állás szerint úgy fest, nem alakul barátságosan Dietz Gusztávék viszonya Szuperák Barbaráékkal az Ázsia Expresszben. A két páros – illetve főként Szuperák Barbara és Dietzék – már korábban is összeszólalkozott, a pénteki adásban azonban tovább mérgesedett a kapcsolatuk.

A hajszát megelőzően Szuperák Barbara közölte Dietz Gusztávval, hogy szerinte nem egy őszinte ember, ugyanis úgy véli, a házaspár „a hátuk mögött teljesen mást kommunikál, mint a szemükbe”. Állítását Laky Zsuzsi kikérte magának, mire férje azt mondta az énekesnőnek, „csak el ne sírja magát”. Az egykori szépségkirálynő ekkor hozzátette: „jitsuzni nem lehet, vagy valami?”

A hajszáról végül Dietzék értek vissza elsőkként, miután pedig letették Ördög Nóra elé a feladat teljesítéséhez szükséges rózsafüzéreket, Laky Zsuzsi Szuperák Barbara felé fordulva kijelentette, hogy „az őszintétlenek visszajöttek”.

Az eredményhirdetéskor Ördög Nóra jelezte Zsigmond Angiéknak, hogy Szuperákék kifejezetten őket várták vissza elsőkként, mire Dietz Gusztáv azt kérdezte az énekesnőtől, őket nem várták-e.

De! Titeket is vártunk, mondtuk! Annyira vártunk, amennyire ti meg minket, körülbelül

– vágott vissza Jolly, párja viszont ekkorra már elpityeredett.

– Ne menjünk már bele ilyen gyerekes dolgokba!
– De ne sírjál, szívem!
– De komolyan, ez most mi? Ez nem sportszerű, amit csinálnak!
– Miért sírsz? Erős vagy! Mit sírsz?
– Én nem bírom az ilyeneket, akik ennyire sportszerűtlenek. Hogy az az első… nem az, hogy magatoknak örültök, hanem hogy megmutasd! Én tudom, hogy milyen megnyerni egy hajszát, és én büszke vagyok rátok is…

– mondta sírva az énekesnő, amire Dietz a következőkkel vágott vissza:

„Drámatagozaton nem gondolkodtál még? Mert látom, neked ennyiből tart elsírni, utána elnevetni magad. Nem gondolkodtál még? Mert tudok segíteni neked elhelyezkedni, munkát találni.”

Nem kell, én találtam neki munkát

– közölte Jolly.

A két páros még egy ideig vitázott, majd Szuperák egyik válasza után Laky azzal fordult a férjéhez: „tudnám bántani”.

Hagyd a faszba, a kutyát nem érdekli

– zárta le a szóváltást a színész.

Kapcsolódó