Radics Gigi a jövendőbeli párjáról: Sok nő elvárja, hogy a férfi egzisztenciálisan is rendben legyen. Hát én nem

Azt mondja, az énekléssel meg tudja teremteni magának az anyagi biztonságot, így számára az érzelmi dolgok a legfontosabbak egy párkapcsolatban.

Radics Gigi volt Geszti Péter vendége a VIASAT3-on az Adom a napom tegnap esti adásában. Az interjú során az is szóba került, hogy az énekesnő a várandóssága idején költözött el a szüleitől, akik elől mint kiderült, egy hónapig titkolta a terhességét.

Nem mertem elmondani. Úristen, mi lesz, mit fognak szólni, azt fogják hinni, hogy most itt vége a világnak, nem csinálom majd a karrieremet ezek után. Nyilván, mivel mi abban szocializálódtunk, az egész család, hogy kvázi rám építik az életüket, és én rájuk egyébként, mert támaszaim, emiatt annyira közös halmaz az egész, hogy nagyon nehéz bármi újat belerakni.

Mint mondta, a várandósságára végül úgy derült fény, hogy a táskájában maradt egy ultrahangfotó, amit az édesanyja véletlenül megtalált, amikor bele akarta tenni az énekesnő asztalon maradt személyijét.

Nagyon boldog voltam a tudattól, és nagyon reménykedtem abban, hogy ők is el fogják ezt fogadni, hogy én édesanya leszek. Bennem egy percig sem fordult meg, hogy ez nem így lesz. Biztos küzdeniük kellett ezzel a gondolattal, de amint megszületett a lányom, nyilván szerelem lett. Első látásra.

A beszélgetés alkalmával Radics a gyereke apjával való szakításáról is mesélt. Úgy véli, Mikus Áronnal elmentek egymás mellett a mindennapokban: a rengeteg teendő máshová rakta a fókuszt az életükben, rájöttek továbbá, hogy különböző személyiségek, sok vitájuk is volt, ezért határoztak úgy, hogy a kislányuk érdekében is inkább külön utakon folytatják – ám máig jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Az énekesnő elismerte, hogy a szakítás nagyon megviselte, miután ugyanis a Dancing with the Stars véget ért a számára, már nem volt, ami elterelje a figyelmét, át kellett esnie továbbá egy műtéten is, amit követően 3-4 hónapig depresszióval küzdött, amiből végül a családja szeretete és a zene rántotta ki.

A történtek után Radics azt mondja, átértékelte az életét. Úgy véli, azzal kell boldognak lennie, amilye van, és amiért minden nap hálát is ad. Noha vágyik egy társra, jelenleg nem „castingol”, és nem ismerkedik az interneten. Abban hisz, hogy személyesen találkozik majd azzal a férfival, akibe szerelmes lehet, illetve aki lelkileg és gondolati síkon is közel áll hozzá.

Nekem tényleg az érzelmi dolgok a legfontosabbak. Mostanában azt látom, hogy nagyon sok nő elvárja azt, hogy egzisztenciálisan is az illető rendben legyen. Hát én nem. Hála Istennek meg tudom magamnak teremteni az éneklés által a biztonságot anyagilag. Úgyhogy ilyen szinten erre nincs szükségem. Persze fontos, hogy fel tudjunk nézni férfiként az illetőre, de ugyanakkor nekem az a fontos, hogy mit érzek iránta és ő mit érez irántam. Ha megvan a kellő tisztelet, szeretet, akkor nincs miről beszélni

mondta elvárásairól, hozzátéve: jövendőbeli párjának azt is el kell majd fogadnia, hogy neki a lánya, Bella a legfontosabb, és mindig ő lesz neki az első.

Az Adom a napom szerdai vendége Till Attila, a streamet az nlc.hu-n lehet követni.

Kapcsolódó
Radics Gigi elárulta, miért került kórházba
Tervezett műtéten esett át.